top of page
Reading a Book
wie-ben-ik.jpg

Wie ben ik?

Hallo mijn naam is Rianne Oonk. Geboren en getogen in Twente. Ik ben in 2003 afgestudeerd als bewegingsagoog & psychomotorisch therapeute aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik ben werkzaam als PMT’er binnen mijn praktijk PMT Hof van Twente en bij Boncura (GGZ volwassenen). Een prachtige combinatie.

Binnen mijn praktijk werk ik dichtbij de mensen uit de Hof van Twente en huur ik een ruimte bij EV Fysiotherapie & Fitness te Delden of maak ik gebruik van de prachtige natuur in de Hof van Twente. Ik heb mij middels (bij)scholing en praktijkervaring gespecialiseerd op het gebied van verschillende spanningsklachten, verstoorde lichaamsbeleving, emotieregulatieproblemen en stemmingsproblemen.

Voor mij is het belangrijk dat je jezelf kan en mag zijn, dit is dan ook mijn uitgangspunt in de behandeling. Waar liggen krachten en talenten en hoe kun je deze inzetten om er sterker uit te komen. Mijn eigen kracht? Met mijn enthousiasme en inlevingsvermogen kan ik een hulpvraag omzetten in actie. Ik sluit op creatieve wijze aan bij de ander en kan goed luisteren. 

Met een goede dosis humor, enthousiasme, kennis en een tikkeltje lef sta ik graag voor u, uw kind of voor jou klaar!

bottom of page